Jahn II Atletiek

Stadskanaal

Word nu lid! Klik hier om je aan te melden.

Jaarvergadering

vrijdag 26 april 2019, 19:30

Word nu lid! Klik hier om je aan te melden.

Word ook lid!

Schrijf je nu in en doe mee!

Word nu lid! Klik hier om je aan te melden.
Atletiekvereniging Jahn II

Jaarvergadering 2019

Op vrijdag 26 april 2019 vindt de algemene ledenvergadering plaats. Alle leden zijn welkom.

Aanvang: 19.30 uur. Locatie: Kantine Noorderpoortcollege bij de atletiekbaan.

Komt allen!

In memoriam
Henk Koops

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van ons erelid Henk Koops op 5 februari 2019.

Voor onze vereniging heeft Henk zich zo’n 20 jaar met hart en ziel ingezet. Hij was een verenigingsman tot in het diepst van zijn wezen en heeft voor AV Jahn II een belangrijke rol gespeeld. Dat moge ook blijken uit het feit dat hij is benoemd tot erelid van onze vereniging en daarnaast ook werd uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar door de Atletiekunie.

Henk was meer dan alleen onze materiaalman. Hij zorgde ook – op soms onnavolgbare wijze – voor de horeca-voorzieningen, maar bovenal was Henk ook de man waarbij iedereen terecht kon voor onder andere een luisterend oor als dat even nodig was. Een schouderklopje, een subtiele aanraking of een arm om de schouder, een kopje koffie, een opbeurend woord, iets lekkers voor de pupillen; Henk was er altijd voor ons! Ook wanneer de club op andere locaties actief was, trof je Henk bij die activiteiten aan ter ondersteuning van onze leden.

Hij was begaan met onze leden en de club als geheel. Henk dacht actief mee over oplossingen en ideeën en ondernam regelmatig zelf initiatieven. Alles voor zijn club!

Wij zullen Henk enorm missen en zijn bijzonder dankbaar voor alles wat hij voor de vereniging en onze leden heeft betekend. Wij wensen zijn nabestaanden alle sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

“Je kunt alleen missen wie je geraakt heeft”

Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Zoals ook in eerdere jaren, organiseert de Poiesz Supermarkt dit jaar ook weer de Jeugd Sponsor Actie. Hiermee kunnen klanten jeugdverenigingen helpen aan de zo broodnodige extraatjes.

Bij uw aankopen krijgt u muntjes die u vervolgens in de winkel in de spaarpijp van de vereniging die u wilt ondersteunen kunt deponeren. Des te meer muntjes, des te meer geld de club zal krijgen!

Spaart u ook voor ons mee?! Alvast onze hartelijke dank!

 

DE ACTIE LOOPT NOG T/M 7 APRIL 2019

Actuele berichten

Hieronder de meest recente berichten. Klik op de titel van het artikel om het gehele artikel te lezen.

Recente nieuwsberichten
 • Roelf Bouwmeester succesvol op NK Indoor

  Op het NK Indoor in Omnisport Apeldoorn heeft Roelf Bouwmeester een klinkend resultaat behaald op de 60 meter sprint. Hij wist zich als tweede te kwalificeren voor de finale in een prima tijd van 6.73, ook meteen een nieuw persoonlijk record,

 • In memoriam: Henk Koops

  Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van ons erelid Henk Koops op 5 februari 2019. Voor onze vereniging heeft Henk zich zo’n 20 jaar met hart en ziel ingezet. Hij was een verenigingsman tot in het diepst van zijn wezen en heeft voor AV Jahn II een belangrijke rol gespeeld. Dat

Recente uitslagen
 • Uitslagen Indoor Stadskanaal 2019

  Hieronder de uitslagen van het Indoor Toernooi van 13 januari 2019. De uitslagen zijn uiteraard ook te vinden op Atletiek,nu.

 • Uitslagen Clubdag 2018

  Dit zijn de uitslagen van de Clubdag van AV Jahn II op 29 september 2018.

 • Clubavond 2018

  Hieronder de uitslagen van de Clubavond op 20 juli 2018. Op de website van de Atletiekunie kun je deze uitslagen ook vinden en kun je ook snel zoeken en filteren.

 • Open NNK Meerkampen 2018

  De uitslagen van de Open Noord-Nederlandse Kampioenschappen Meerkampen op zondag 8 juli 2018 zijn te vinden op: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/16927/